Företagsservice – Tjänster för företag i Halmstad och Båstad

VeteranService: Företagsservice av hög kvalitet

VeteranService är din pålitliga partner för företagsservice i Halmstad och omnejd. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som syftar till att underlätta och förbättra driften för företag i alla storlekar och branscher. Med vårt engagerade team och vår mångsidiga kompetens är vi redo att leverera skräddarsydda lösningar som passar just dina behov.

Fastighetsskötsel

Vi specialiserar oss på både inre och yttre fastighetsskötsel för att säkerställa att dina lokaler alltid är i toppskick. Våra tjänster inkluderar regelbundna ronderingar, enklare periodiskt underhåll samt skötsel av grönområden och parkeringar. Oavsett om det handlar om kontorsbyggnader, industrilokaler eller andra typer av fastigheter kan du lita på oss för pålitlig och effektiv fastighetsservice.

Utemiljö

Vår utemiljötjänst syftar till att skapa vackra och välskötta utomhusmiljöer för både privata och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder allt från gräsklippning och trädgårdsdesign till plantering, bevattning och skötsel av grönområden. Vårt erfarna team arbetar noggrant för att säkerställa att din utomhusmiljö är välunderhållen och trivsam året runt, oavsett väderförhållanden eller säsong.

Fastighetsskötsel
Enkelt att beställa tjänster från Veteranservice

Kontorsstäd

Vi erbjuder professionell kontorsstädning för att säkerställa att din arbetsplats är ren, fräsch och inbjudande för både anställda och besökare. Våra städexperter använder sig av högkvalitativa rengöringsprodukter och effektiva metoder för att noggrant rengöra och desinficera alla ytor, inklusive skrivbord, golv, köksutrymmen och toaletter. Vi strävar efter att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö för ditt företag, oavsett storlek eller bransch.

Hantverk

Våra hantverkstjänster omfattar allt från snickeriarbeten och målning till tapetsering och golvläggning. Vi har erfarna hantverkare som kan ta itu med alla typer av projekt, stora eller små, inomhus eller utomhus. Oavsett om det handlar om att renovera ett kontor, bygga om ett kök eller reparera en takläcka, kan du lita på oss för professionella resultat.

Budtjänst

Vår budtjänst erbjuder pålitliga och effektiva leveranslösningar för ditt företag. Oavsett om det handlar om att leverera dokument, paket eller andra föremål, kan du lita på vårt dedikerade team för att säkerställa att dina leveranser når sin destination i tid och i gott skick. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och pålitlig budtjänst som möter dina behov och helst överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss idag för Professionell Företagsservice

Ring oss på tel. 035-10 80 10 eller maila oss på: info@veteranservice.se för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert. Hos VeteranService sätter vi alltid våra kunders behov i första rummet och strävar efter att leverera service av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Lita på oss för alla dina företagsservicebehov och låt oss hjälpa dig att nå dina mål.

Ring till oss på tel. 035-10 80 10.

Maila till oss på: info@veteranservice.se